Konferencije, radionice

Extreme – softverske radionice

 

Kompanija Extreme već više od godinu dana organizuje besplatne softverske radionice čiji je cilj približavanje savremenih tehnologija svakodnevnom poslovanju svojih korisnika. Bavi se primenom softvera i njegovim uticajem na produktivnost, troškove, bezbednost podataka, pronalaženje novih klijenata i sl., pritom dajući konkretna rešenja. Možete se prijaviti ovde, a  neka od budućih predavanja su:

 

22. mart: Lična produktivnost – Microsoft Office Outlook trening

 

29. mart: Unapređenje prodaje i marketinga – Microsoft Dynamics CRM praktikum

 

12. april: Imate li računicu? Predlozi za unapređenje poslovanja

 

 

 

Case Study Show – Your chance to glow

 

I ove godine internacionalna manifestacija Case Study Show okuplja studente kreativce takmičarskog duha. Rešavaju se studije slučaja i daju konkretna rešenja za probleme iz prakse koja ocenjuju renomirana imena i predstavnici velikih kompanija našeg poslovnog sveta. Za učesnike su organizovane i razne radionice, panel diskusije i zabavni sadržaj poslednjeg dana. Za one dovoljno hrabre i spremne na izazov ovog tipa, ovo će biti savršena prilika za upoznavanje, networking i prezentaciju sopstvenih talenata, a čak i prilika za zapošljavanje. Ostali interesenti, budući da je ova manifestacija javnog karaktera, moći će da prate Case Study Show od 5. do 7. aprila i čuju moderne pristupe organizacionim problemima. Drage kolege, očekujemo vas u velikom broju. Pokažimo zašto je FON najbolji!
Više informacija na sajtu.

 

 

 

FONklame i ’’bebe’’

 

Ako vas interesuje advertajzing, svet reklama dolazi vama. FONklame je organizovan kao edukativno-takmičarski program koji je, naravno, po prirodi svoje tematike i zabavnog karaktera. Ovoga puta, ’’Bitka za bebe’’ Fonda B92 će biti u centru dešavanja i objekat kreativnih rešenja takmičara. Oni će se baviti svojom studijom slučaja pod nadzorom i uz pomoć stručnjaka iz marketinške agencije Saatchi&Saatchi koji će udruženim snagama doći do najboljeg plana promotivne akcije za ’’Bitke za bebe’’.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti od 13. do 17. marta preko zvaničnog sajta manifestacije, dok se samo takmičenje održava 18. marta na FON-u. Učestvujte, zabavite se, naučite nešto, ostvarite bitne kontakte, pomozite našim bebama. Zar nije dovoljno razloga?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *