Ideja. Inicijativa. Inspiracija. – Konferencija Novih Lidera

Beograd – 29. i 30. oktobra u Narodnoj banci Srbije, održaće se Konferencija Novih Lidera u organizaciji AIESEC-a, najveće globalne studentske platforme za razvoj mladih potencijala. Konferencija se realizuje u okviru projekta „Novi Lideri“ koji je pokrenut 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena.

Konferencija će okupiti preko 150 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz našeg okruženja, u Narodnoj banci Srbije će se predstaviti i internacionalni predavači i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice. Prošle godine, delegati su imali priliku da čuju liderske priče Ivana Tasovca, Snežane Divac, Duška Vujoševića, Filipa Vukše. Ove godine, svoja iskustva sa novim liderima, podeliće Zorana Arunović, Miloš Milisavljević, Kevin Groen, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Sandra Prvulović, Shane Berry, Vibor Cipan.

Uvod u ovaj izvanredan događaj, održan je 13. oktobra, na Lead Up-u u Nišu, Beogradu i Novom Sadu, gde je u diskusiji o liderstvu aktivno učestvovalo oko 250 mladih ljudi. O tome kako mladi u našem društvu vide izazove – kao prilike ili probleme – svoje mišljenje je na društvenim mrežama podelilo više od 300 zainteresovanih za ovu temu. Sjajni govornici i panelisti su motivisali delegate da budu pokretači promena u svom okruženju, ali i da se pridruže svojim vršnjacima na mestu gde se rađa ideja, podstiče inicijativa i pronalazi inspiracija, a to je upravo Konferencija Novih Lidera.

Za više informacija o projektu, govornicima i agendi događaja, posetite sajt http://www.newleaders.org.rs/ ili pratite http://www.facebook.com/NewLeadersConference i http://twitter.com/NoviLideri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *