Tre sorelle u Dadovu!

 

Pozorište DADOV je mladim, neafirmisanim studentima pozorišnih akademija oduvek pružalo profesionalno utočište i prilku za sticanje prvih iskustva.

U utorak, 20. novembra, na repertoaru Dadova, naći će se diplomski projekat studenata glume u klasi profesora Gordane Marić – predstava Tre sorelle. Predstava je inspirisana motivima kotorske legende o neostvarenoj ljubavi tri sestre i mladog kapetana. Tri sestre koje tumače glumice Maja Lukić (Roza), Nevena Ristić (Bjanka) i Marijana Pejatović (Nera) žive u  primorskom gradiću, pod strogim i tradicionalnim nadzor.ima koje im nameće brat, crkva i društvo. Iznenada se pojavljuje mladi stranac (Miloš Lalović) koji budi njihove najdublje želje i čežnje. Za njih on predstavlja ostvarenje devojačkih snova i sve tri se ludo zaljubljuju uprkos malograđanskim kanonima i pravilima.

Kako će se na kraju razrešiti ova melodramska, primorska priča saznaćete ukoliko posetite pozorište Dadov u utorak, 20. Novembra u 20 časova.Režiju potpisuje Jana Maričić, a scenografiju Marija Ristić.

Pozorište Dadov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *