KST – Pešački reli i kviz

KST kviz je mini manifestacija koja se održava u prostorijama kluba. Potrebne su ekipe koje su sačinjene od 3 člana, od kojih mora da bude jedna devojka. Ceo tim, maskiran (!), odgovara na pitanja, i razne izazove koje smišljaju sudije iz KST-a. Ekipe se boduju, ocenjuju i procenjuju, a pobednici osvajaju vredne nagrade. Prijave za kviz se mogu slati do 28.11. na maskenbal@kst.org.rs 

KST pešački reli, je još društvenija, izazovnija i smelija igra. Smišljena da prijavljene ekipe, razdrma adrenalinom, brzinom, znanjem i akcijom! Ekipe (obavezno maskirane!) će na početku dobiti zagonetke. Rešenje će ih odvesti do sledećeg punkta u gradu, koja ima zagonetku za onaj sledeći. Odlazak do skrivenih punktova zahtevaće i određene izazove i zadatke, koji do zadatog punkta moraju biti rešeni. Ocenjuje se brzina, efektivnost u rešavanju zadataka, maska cele ekipe, brojnost ekipe, kao i broj osvojenih punktova. Skupljeni bodovi pokazaće koje su ekipe najbolje, i one će biti nagrađene. Prva nagrada je set od 12 karata za maskenbal, druga nagrada je set od 8, a treća set od 4 karte! Svaka ekipa, minimalno može da ima 4 člana, a maksimalno 10. Svaki tim, mora da ima bar jednog ženskog člana. Reli će se održati 8.12. 2012.godine. Prijave za pešački reli možete slati do 5.12. 2012.godine na maskenbal@kst.org.rs.

U PRIJAVI NAVESTI:
– za koje takmičenje se prijavljujete
– ime ekipe
– imena članova ekipe (za kviz)
– broj članova ekipe (za pešački reli)
– kontakt telefon jednog od članova

Prijavite se, čekaju vas dobar provod, dobre igrice i vredne nagrade!

 

Za tradicionalni maskembal koji se održava svake godine u našem klubu pocinje treci krug online rezervacija karata u utorak 20.11. u 20h. Cena karte bice 1000 dinara.
Karte mogu rezervisati samo clanovi kluba. Ukoliko nemate člansku kartu KSTa, možete je nabaviti svakog radnog dana od 10-16h i od srede do subote od 23 – 02h. Sve što vam je potrebno je bilo koji dokument koji dokazuje da ste studenti.
Više informacija možete dobiti na sajtu www.kst.org.rs ili preko maila info@kst.org.rs

 

KST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *