Festival advertajzinga „FONklame”

Na Fakultetu organizacionih nauka 17. i 18. marta 2013. godine održaće se Šesti festival advertajzinga „FONklame”, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Tradicionalno, svake godine, ,,FONklame” okupljaju stotine studenata Beogradskog univerziteta sa željom da im se omogući uvid u tendencije na polju marketinga i advertajzinga i svet reklama približi na inovativan način. „FONklame” se sastoje iz četiri dela: edukativnog, zabavnog, humanitarnog i takmičarskog.

1. Edukativni deo (17. mart)

Prvi dan seminara predviđen je za niz predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti marketinga. Na ovogodišnjem festivalu predavači će biti: Ivan Ivanović (TV voditelj), Marko Stojiljković (brend menadžer), Predrag Milićević (marketing stručnjak), Vladan Anđelković (medija direktor), Vladimir Stanković (bloger). Prijava traje do srede, 13. marta, do ponoći.

2. Zabavni deo (18. mart)

Drugog dana seminara učesnicima će biti predstavljeno nekoliko sati kvalitetnih reklama preuzetih iz različitih medijskih izvora. Na seminaru će biti zastupljene i reklame svih pokrovitelja i prijatelja projekta. Ove godine, u okviru „FONklama” organizujemo i humanitarnu žurku krajem marta.

3. Takmičarski deo

 Marketinška agencija „New Moment” podeliće takmičarima studiju slučaja, posle mentorskog rada u toj agenciji. Mentorski rad održaće se 11. marta, nakon čega će takmičari imati tri dana da reše studiju slučaja. Za 15. mart planirana je prezentacija rešenja studija slučaja na Fakultetu organizacionih nauka i odabir najboljeg. Prijava traje do subote, 9. marta, do ponoći.

4. Humanitarni deo

 „FONklame” već šestu godinu zaredom imaju humanitarni karakter, a ove godine sav prihod od donacija i ulaznica namenjen je akciji „Srce za decu”.

 Više informacija o festivalu i načinu prijavljivanja možete pronaći na veb-sajtu www.fonklame.fonovcentar.rs.

Za sve dodatne informacije obratite se Tijani Slavković, koordinatoru projekta „FONklame”, FON-ov centar za razvoj karijere, telefon: 062/272-030, e-mail: tijana.slavkovic.91@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *