iStudio na FON-u

FON-ov centar za razvoj karijere i kompanija iStudio vas  pozivaju na predavanje “Od start-up do velike regionalne agencije kroz svet drušvenih mreža” u četvrtak 21.03.2013. u 18h na Fakultetu organizacionih nauka u sali B103.

Predavanje će održati Daniel Ackermann, suvlasnik i CEO kompanije iStudio, najveće regionalne social media agencije na kojem će pričati o svojim iskustvima započinjanja i širenja biznisa u Jugoistočnoj Evropi, ličnom uspehu i načinu poslovanja na društvenim mrežama danas.

iSTUDIO je  prva full service social media agencija u Hrvatskoj i osnovana je 2009. godine.Za manje od 4 godine, iSTUDIO je narastao sa 2 na 40 zaposlenih i sada radi za najveće klijente u Hrvatskoj i u celoj regiji. Može se pohvaliti velikim klijentima i na evropskom nivou. Nedavno su otvorena predstavništva u Srbiji i u Bosni i Hercegovini.

U 2010. godini, iSTUDIO je pokrenuo novi projekt za medije Mediatoolkit.comkoji pomaže medijima da pronađu najznaimljiviji sadržaj na webu te time povećaju posećenost svojih web stranica.

U 2011. godini, iSTUDIO je lansirano Socialnumbers.com, javnu besplatnu statistiku Facebook stranica koji je trenutno dostupan u više od 100 zemlja sveta.

U 2012. godini, lansiran je i Socialpuzzle.com, skup geneirčkih aplikacija za Facebook poput Photo contest-a, Quiz-a, Web shop-a i sl.

Takođe, u 2012. godini, iSTUDIO je partnerski osnovao ACMstrategy.com, agenciju specijalizovanu za usluge digitalnog marketinga privatnim klinikama u SAD-u.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *