Još jedan R’N’R u podne u KST-u

U Beogradu postoji jako mali broj mesta gde se mladi muzičari mogu oprobati na sceni. Puštanje muzike i veliki broj DJ-eva, već duže vreme, originalni zvuk gitare stavlja u drugi plan. Činjenica je da R’N’R nikad neće umreti. Da će garaže i dalje tutnjati od početničkih ili već uvežbanih rifova. Da će tinejdžeri i dalje odvajati džeparac za nove palice za bubnjeve ili trzalice. Da će se kroz muziku i probe očvrsnuti mnoga prijateljastva. Ali, treba sve to da izađe na videlo. Da sav taj trud i talenat neko čuje. KST nudi priliku svim mladim muzičarima koji su spremni da svoj talenat i umeće na instrumentima pokažu na sceni.

ROCK’N’ROLL U PODNE je projekat  kojim KST potpomaže promovisanje neafirmisanih bendova, kantautora, pevača, muzičara. Ovaj, još uvek zelen, projekat, u nadi da će pomoći mnogima, a s ciljem da uživaju i slušaoci i izvođači, održavaće se svakog četvrtka tačno u podne.

Bendovi koji bi želeli da se oprobaju i sviraju uživo u KST-u, mogu poslati prijavu na pogon@kst.org.rs.

U prijavi je potrebno navesti nešto ukratko o bendu i poslati link gde možemo čuti neko njihovo izvođenje. Ovo je otvoren konkurs i trajaće dokle god ima zainteresovanih izvođača.

U četvrtak 21. marta ROCK’N’ROLL U PODNE dovodi bend TAČKA.  Uživaćete u obradama domaće i strane muzike ovog dua, već od 12h.

Ne propustite treću svirku po redu ROCK’N’ROLL-a U PODNE! Ulaz je slobodan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *