Predavanje – Poslovni procesi i BPMN

FON-ov centar za razvoj karijere i IIBA Srbija Vas pozivaju na predavanje na temu „Poslovna analiza i BPMN“ u utorak, 26.3.2013.godine sa početkom u 20:00h, Sala 104.

Agenda (60 min):

1. Predstavljanje IIBA Srbija:

  • IIBA i IIBA Srbija.
  • Šta je poslovna analiza?
  • Profil poslovnog analitičara.
  • Oblasti znanja prema BABOK vodiču.

2. Poslovni procesi i BPMN (Business Process Model and Notation).

3. Pitanja i odgovori, neformalno druženje.

Poslovana analiza je skup zadataka i tehnika koje se koriste za povezivanje zainteresovanih strana, a u cilju razumevanja strukture, prava i aktivnosti organizacije i kreiranje rešenja koje omogućava organizaciji da dostigne svoje ciljeve. Poslovna analiza obuhvata razumevanje načina kako organizacije funkcionišu da bi ispunile svoju svrhu i definisanje sposobnosti koje su organizaciji neophodne da bi ponudila proizvode i usluge svojim korisnicima. Ona uključuje definisanje organizacionih ciljeva, kako su ti opšti ciljevi povezani sa pojedinačnim ciljevima, određivanje pravaca akcija koje organizacija mora da preduzme da bi postigla zadate ciljeve i zadatke, i definiše saradnju između različitih organizacionih jedinica i zainteresovanih strana unutar i van organizacije.

Poslovni analitičar je svaka osoba koja primenjuje aktivnosti poslovne analize, bez obzira na naziv radnog mesta i organizacione uloge koju ima.

Da li ste to Vi?

Kako biste osigurali svoje mesto, molimo Vas popunite kratku prijavu na:
http://www.sogosurvey.com/k/SsXRQPsRsPsPsP

Za više informacija posetite www.fonovcentar.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *