Večeras na FON-u predavanje koje se ne propušta!

Stručnjaci iz oblasti PR-a i marketinga će održati predavanje 27. marta u 20h u Sali 310 na FON-u. Predavanje organizuju Studentski parlament FON-a, Studentski parlament Ekonomskog fakulteta i časopis InterFON. Predavanje će da održe stručnjaci iz oblasti PR-a, a danas vam predstavljamo preostale predavače.

vasi

Jelena Vasilev je završila osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Tokom studiranja je bila član studentske organizacije AIESEC i stipendista fonda Zoran Đinđić i kompanije Vip mobile.  Prve korake u karijeri napravila je kao praktikant u kompanijama Ernst & Young i Vip mobile, a od 2011. godine je zaposlena u Beogradskoj filharmoniji na poziciji community manager-a.

 

Anja ZlatarovAnja Zlatarov je diplomirala menadžment u medijima na Fakultetu za kulturu i medije Univerziteta Megatrend. Svoju karijeru u PR-u započela je u agenciji McCann Erickson Public Relations, da bi je nastavila kao PR menadžer Opštine Novi Beograd, a kasnije radeći u Vladi Republike Srbije, u kabinetu potpredsednika Vlade za evropske integracije kao glavni koordinator Srbija – EU Foruma. Anja je sertifikovani trener komunikacionih veština, kao i član DSOJ. Aktivna je u polju neformalnog obrazovanje, gde pored treninga koje drži, prisustvuje seminarima i radionicama koje drže drugi predavači. Trenutno svoje znanje i veštine deli sa nekoliko PR agencija, i kreira, kako kaze, “događaj koji će krajem godine zaokupiti regionalnu medijsku scenu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *