Ne ustručavaj se da probaš nešto novo!

Studiraš menadžment, marketing ili se baviš odnosima sa javnošću? Ovog leta pruža ti se prilika da se u pauzi od učenja posvetiš sticanju praktičnog iskustva, da uz to radiš na svom ličnom i profesionalnom usavršavanju, stekneš vredno znanje i ostvariš mnoštvo kvalitetnih prijateljstava.

AIESEC po četvrti put organizuje projekat pod nazivom Konsultantska kuća. Projekat okuplja internacionalne i domaće studente koji u periodu od 1. jula do 15. avgusta rade na rešavanju konkretnih problema sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća, a najviše u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću.

Više o svemu ovome može se saznati na prezentaciji projekta na Ekonomskom fakultetu 18. juna u 19h.

Aktivnosti tokom rada na projektu Konsultantska kuća u trajanju od šest nedelja su definisanje konkretnih izazova kompanije, konsultacije i rad na izradi predloga stručnih rešenja, prezentacija rešenja i završni događaj.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *