Tinejdžeri osvajaju Beograd, Beograd osvaja tinejdžere!

Grad Beograd – Sekretarijat za kulturu grada Beograda i kompanije NIS organizuju svečani početak projekta OSVAJANJE BEOGRADA! na gradskoj plaži „KCBič“ ispred Kulturnog centra Beograda, 20. avgusta 2013. godine u 20 časova. U okviru programa biće objavljeno otvaranje više konkursa za mlade kako bi započeli OSVAJANJE BEOGRADA!

Urbani šarm, širina duha, mangupluk, otvorenost, tolerancija, multikulturalnost, poštovanje različitosti, bliskost i solidarnost, građanska odgovornost, kreativnost – biće vrednosti koje će promovisati kroz ustanove kulture, u komšiluku, u svojim školama, na trgovima i ulicama u svom kraju.

Programi OSVAJANJE BEOGRADA!: „Na gajbi kod Andrića“, „KCBič“, „Remiks“, „Junak iz kraja / Junakinja iz kraja“, „Nezvani gosti“, „Kako biti turista u sopstvenom gradu“, „Okupacija DOB-a“, odvijaće se u zatvorenim i otvorenim prostorima, u realnom i virtuelnom prostoru. Koncerti, izložbe, radionice, gostovanja umetnika u srednjim školama, upoznavanje Beograda, realizacija kreativnih rešenja, samo su neke od aktivnosti programa.

Sve aktivnosti su besplatne!

Partneri u projektu: Fakultet organizacionih nauka, Filološki fakultet, Fakultet za medije i komunikacije, Kulturni centar Beograda, Pedagoški muzej, Muzej grada Beograda – Legat Ive Andrića i Dom omladine Beograda.

Produkcija: Omladinsko pozorište Dadov.

Kontakt osobe:

Vladan Đurković

Koordinator projekta

063/239-679

Jovana Radovanović

Koordinator PR aktivnosti

063/276-836

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *