Weekend media festival 2013 | BESPLATNO učešće studenata FON-a

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću je obezbedila 30 besplatnih kotizacija za studente Fakulteta organizacionih nauka za WEEKEND MEDIA FESTIVAL 2013 koji  predstavlja najveću regionalnu konferenciju  iz oblasti Marketinga, Odnosa s javnošću i Medija.

Konferencija će se održati u Rovinju, od 19. do 22. septembra 2013.godine.

Studentska kotizacija omogućava pristup svim predavanjima, panelima, radionicama i zabavama, ali ne uključuje put, smeštaj i hranu.

Pozivamo sve zainteresovane studente da popunjenu prijavu, koju mogu preuzeti na sajtu katedre za marketing menadžment i odnose s javnošću, pošalju Okanović Milanu na mail okanovic@fon.bg.ac.rs do nedelje 1. septembra 2013. sa naslovom “Prijava WFM 2013 [Ime Prezime]”.

Nakon finalne selekcije, informaciju o prihvaćenoj prijavi za besplatnu studentsku kotizaciju, prijavljeni studenti će dobiti do petka 6. septembra 2013. godine. Cena kotizacije za ostale učesnike je 415 eura plus PDV. Za odabrane studente biće organizovan put i smestaj (3 noćenja). Cena prevoza i smeštaja zavisi od broja prijavljenih.

Više informacija o Weekend Media Festivalu možete videti na: www.weekendmediafestival.com

Katedra za marketing menadžment i odnose s javnošću se zahvaljuje organizatorima Weekend Media Festivala, na obezbeđenim kotizacijama i omogućenoj prilici studentima za dodatnu edukaciju i profesionalno usavršavanje.

Izvor: http://www.marketing-pr.fon.bg.ac.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *