Kreirajmo budućnost zajedno!

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se “JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!” održati 4. i 5. novembra 2013. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Deveti put zaredom radićemo na ostvarivanju zajedničke vizije – smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju kadra visokog kvaliteta poslodavcima i uspostavljanju bolje komunikacije između obrazovnog sistema, kompanija koje posluju u našoj zemlji i studenata.

Mladi inženjeri će tokom trajanja Sajma imati priliku da stupe u neposredan kontakt sa poslodavcima i upoznaju se sa radom vodećih kompanija koje uspešno posluju u Srbiji, uz mogućnost da svoje znanje primene u nekoj od njih.

JobFair će i ove godine obuhvatiti bogat edukativni program u vidu predavanja, treninga, tribina i studije slučaja. Na ovaj način mladi ljudi će imati priliku da saznaju više o aktuelnostima u struci i unaprede znanja i veštine koje će im pomoći da se efikasnije predstave poslodavcima.

Dosadašnji uspeh i tradicija predstavljaju odličnu osnovu za dalji razvoj i napredak projekta. Trudićemo se da zadovoljimo visoke standarde koje su prethodne generacije postavile. Uz podršku Univerziteta u Beogradu, kompanija učesnica, medija, prijatelja projekta i studenata, učinićemo da i “JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!” opravda Vaše poverenje.

Bila bi nam velika čast kada biste učinili JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!“ još većim i značajnijim. Ovim putem želimo da Vas pozovemo da postanete deo ovog projekta.

Kreirajmo budućnost zajedno! 

“JobFair – Kreiraj svoju budućnost!” je sajam poslova za studente i diplomce tehničko – tehnoloških fakulteta koji već osam godina, zahvaljujući entuzijazmu i trudu studenata volontera, smanjuje problem odlaska kadra visokog kvaliteta u inostranstvo, pružajući mladim ljudima priliku da uvide mogućnosti koje privreda naše zemlje može da im ponudi.

 

JobFair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *