Smislite najbolju temu za KST-ov maskenbal i osvojite ulaznice!

Sigurno ste čuli za prednovogodišnji KST maskenbal. Svakog decembra Klub Studenata Tehnike organizuje ovu veliku manifestaciju koja je već prerasla u kulturni fenomen Beograda.  Svojevremeno, KST maskenbal je bio jedini događaj tog tipa u gradu. Bio je dosta manjih razmera, ali godine i odlična atmosfera koja iz godine u godinu raste, učinili su da maskenbal dovoljno poraste da zauzima celu zgradu tehničkih fakulteta.

Ove godine obeležava se jubilarni 40. prednovogodišnji maskenbal. Kao i svake godine muzički program će zadovoljiti gotovo svačiji ukus, a kako je jubilej u pitanju, očekujte i neočekivano!

Da bi maske bile inovativne, drugačije, maštovite i kreativne, potrebna je takva i tema. KST je raspisao konkurs za izbor za najbolju temu, koja osim maski, mora da inspiriše i scenografiju koja će se postaviti unutar cele zgrade tehničkih fakulteta.  Teme šaljite na maskenbal@kst.org.rs do 10. septembra! Nagrada za najkreativniju temu biće tri ulaznice za maskenbal koji će se održati krajem decembra!

Više informacija na sajtu www.kst.org.rs ili na facebook stranici www.facebook.com/kst.beograd.

Klub Studenata Tehnike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *