Tvoje utiske i iskustvo žele i drugi da čuju!

Želite da sa što više ljudi podelite svoje utiske sa prakse ili razmene studenata? Imate puno toga da nam kažete, želite da ohrabrite i druge da urade isto? Iskustvo, poznanstva i uspomene koje ste tamo stekli su nezaboravni? Napišite tekst, pošaljite nam ga i mi ćemo ga objaviti!

Napisali smo kratko uputstvo kako bi taj tekst trebalo da izgleda, šta bi trebalo da sadrži. Forma teksta u kojem će se opisati utisci sa prakse treba da bude sledeća:

Prvi deo – Student

Prvi pasus treba da obuhvati informacije o vama. Pri tom se misli na osnovne informacije i informacije o tome šta studirate, gde studirate, koji smer, koja ste godina i slično. U ovom pasusu možete da napišete i neke svoje osobine koje su uticale na odluku o praksi/fakultetu koji ste izabrali za razmenu.

Drugi deo – Kompanija/Fakultet

Ovaj deo treba da sadrži podatke o kompaniji u kojoj je odrađena praksa ili o fakultetu na kom ste bili na razmeni. Potrebno je u nekoliko rečenica dati ličnu kartu kompanije/fakulteta, počevši od imena kompanije/fakulteta, preko delatnosti i ostalih informacija koje su za nju bitne.

Treći deo – Praksa/Period koji ste proveli na razmeni

Poslednji deo teksta treba da sadrži informacije o samoj praksi/periodu koji ste proveli na razmeni. Ovde treba napisati o dužnostima i obavezama za to vreme, o znanju koje je stečeno, ophođenju zaposlenih/koleginica i kolega, o trajanju prakse/razmene, o tome kako ste za nju čuli i sve ostale informacije koje mogu biti značajne i zanimljive. U ovom delu možete napisati i neku anegdotu za koju mislite da će biti interesantna čitaocima.

Uz tekst je potrebno poslati makar jednu sliku (minimalnih dimenzija 600×400) i obavezno se potpisati na kraju teksta. Tekst ne bi trebalo da sadrži gramatičke i slovne greške.

Ovo je sjajna prilika da prenesete svoje iskustvo, ispričate svoje uspomene i možda ohrabrite i druge da upotpune, poboljšaju i „nadograde“ svoje znanje.

Svoje utiske sa prakse možete slati na: info@casopisinterfon.org 

Sa nestrpljenjem čekamo vaš tekst!

Napomena: Važi za SVE STUDENTE SVIH UNIVERZITETA U SRBIJI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *