Zatvaranje bašte KST-a uz sjajne bendove

Još jedna sezona privedena kraju. Možemo se ponosno pohvaliti, bila je topla, letnja i veoma uspešna. Svaki pravi KST-ovac zna šta to zapravo znači. Svakom početku zimske sezone prethodi još jedan veliki, tradicionalni i u najavi dobar koncert. Pričamo, naravno, o velikom zatvaranju bašte KST-a!

Pored Maskenbala, Otvaranja bašte i ostalih (ne)regularnih nastupa, ovaj događaj je samo još jedan u nizu koji KST nudi velikim srpskim izvođačima da uvrste u svoje rokovnike. Mnogi su upravo u svojim rokovnicima obeležavali svoje nastupe, baš na našoj bini. Svake godine KST se trudi da svojoj publici obezbedi odličan provod, još bolje izvođače i super atmosferu koje KST-ovci zaslužuju za zatvaranje jedne uspešne zajedničke sezone. Imamo čast da vam najavimo ovogodišnje bendove koji zatvaraju našu baštu:

  • KANDA KODŽA I NEBOJŠA
  • BJESOVI
  • 357
  • DOK 7

Potrudite se da prisustvovanje ovom koncertu, obavezno obeležite u svojim MUST DO obavezama, jer je provod zasigurno zagarantovan.

Karte možete da nabavite već od ponedeljka 30. septembra u našem Klubu. Najbrže kupce očekuje cena od 500 dinara. Kad se srećne zalihe istroše, cena u pretprodaji biće 600 dinara. Kupovinu možete obaviti svakog radnog dana od 09-18h na šanku KST-a ili u noćnom terminu 23-02h od srede do subote.

Spremite se za odličan koncert, napunite baterije, ZATVARAMO BAŠTU!

 

KST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *