EUROBELGRADE Vol. 3 – Better, Bigger, Wilder!

Već treću godinu za redom, u Beogradu će se, od 10. do 14. oktobra, održati jedan od najvećih studentskih internacionalnih turnira u Evropi – EuroBelgrade koji organizuje Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja.

EuroBelgrade okuplja preko 500 studenata iz čitave Evrope koji su došli da se takmiče ali i da provere zašto je Beograd – grad koji nikada ne spava! Tokom dana oni će se takmičiti u šest sportskih disciplina: futsalu, košarci, odbojci, vaterpolu, rukometu i cheerleading-u, dok je veče rezervisano za odličan provod i opuštanje od napornih utakmica.

Splav Ambis (exBollywood) je mesto gde ćemo proslaviti završetak i pozdraviti se sa učesnicima turnira. Žurka zatvaranja će biti održana u nedelju, 13. oktobra sa početkom u 22:00h.

EuroBelgrade ekipa Vas poziva da nam se pridružite u provodu sa studentima iz čitave Evrope! Ove godine, još bolji provod, uz najbolju muziku, i  promotivne cene pića, a uz sve to ulaz je besplatan. Ne propustite priliku da i Vi budete deo jednog nezaboravnog, pravog evropskog provoda!

Za sve dodatne infomacije o noćnom provodu posetite fb stranicu organizacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *