Prilike se ne čekaju, već stvaraju!

Iskoristi priliku da postaneš član najveće međunarodne studentske organizacije na svetu!

Stigao je oktobar i pored početka akademske godine, studentima se pruža mogućnost da naprave prvi korak ka ličnom i profesionalnom usavršavanju i da teorijsko znanje koje se stiče na fakultetu nadograde iskustvom i primene kroz rad u AIESEC-u. Studenti širom Srbije imaće priliku da se ove jeseni prijave za članstvo i to u šest gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu i Zrenjaninu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Ona broji preko 86 000 članova u 124 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta. Kroz rad u timovima u oblasti finansija, marketinga, saradnje sa kompanijama, na programima odlazeće i dolazeće volonterske i stručne prakse i projektima, studenti imaju šansu da razviju svest o svojim mogućnostima. Prosečan član AIESEC-a svaki dan radi i komunicira sa ljudima iz celog sveta, sa namerom ostvarivanja zajedničkog cilja – odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj živimo. Internacionalno okruženje, razvoj komunikacijskih i prezentacionih sposobnosti, liderskih veština i timskog rada, predstavljaju samo neke od stavki koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

Prijem novih članova podrazumeva popunjavanje prijave, nakon čega sledi prezentacija “Upoznaj AIESEC”, čiji je cilj da predstavi mogućnosti koje AIESEC pruža studentima i koje će moći da iskuse angažovanjem u organizaciji. Ove godine prezentacija će se održati 11.10. sa početkom u 19h na Fakultetu organizacionih nauka.

Svi zainteresovani studenti koji budu prisustvovali prezentaciji će imati jedinstvenu priliku da bolje upoznaju organizaciju i mogućnosti koje ona nudi, ali i da čuju iskustva bivših članova AIESEC-a.

Ono što dodatno razlikuje AIESEC od drugih organizacija jeste da pored navedenih prilika postoji i mogućnost odlaska na globalni program praksi: stručnih i volonterskih. Global Citizen je iskustvo boravka šest nedelja u drugoj zemlji, gde studenti imaju priliku da upoznaju drugačiju kulturu i rade na ličnom razvoju kroz aktivnosti bazirane na socijalnoj odgovornosti. Global Talents je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija na svetu.

Za više informacija o samoj organizaciji i mogućnostima koje su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj Facebook stranici.

AIESEC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *