Otvoreno predavanje Dragana Varagića “Znanje nije zvanje”

U sredu, 16. oktobra, sa početkom u 20 časova, u amfiteatru B009 na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, Dragan Varagić će održati otvoreno predavanje o važnosti neformalnog obrazovanja, pod sloganom “Znanje nije zvanje”. Ovo predavanje se organizuje u okviru projekta “Open IT”, studentske organizacije AIESEC, koji se već sedmu godinu za redom održava na ovom fakultetu.

Ovogodišnji “Open IT” sastoji se iz tri dela: dvonedeljni kurs “Develop IT”, četvorodnevni seminar o “Web startapima” i radionica izrade studija slučaja u vezi sa informacionim tehnologijama “Case IT”. Cilj projekta jeste pružanje besplatne, kvalitetne edukacije studentima, kao i usavršavanje studenata za odlazak na stručnu praksu.

Svi zainteresovani studenti će uskoro biti u prilici da se prijave za učešće na seminaru o “Web startapima”, koji se održava u periodu od 28. oktobra do 1. novembra, a na pomenutom predavanju Dragana Varagića, biće u prilici da čuju više o samom seminaru, kao i mogućnostima učešća na istom.

Dragan Varagić je potpredsednik kompanije InternetGroup, bloger, online strateg i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. Vlasnik je veb sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja http://www.probjave.com/. Takođe, koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, kao i predavač na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije ITS u Beogradu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *