ESTIEM LG Beograd prima nove članove!

ESTIEM (European STudents of Industrial Engineering and Management) predstavlja udruženje koje okuplja student industrijskog inženjerstva i menadžmenta u Evropi. Osnovana na Fakultetu organizacionih nauka, još 2005. godine, Lokalna grupa Beograd deo je evropske mreže koja postoji u preko 28 zemalja sa 72 lokalne grupe. Lokalna grupa Beograd danas okupalja preko 200 aktivnih članova sa svih smerova Fakulteta organizacionih nauka i godišnje organizuje preko 10 lokalnih i oko 4 međunarodna projekta.

Ekskluzivnost i prisutnost samo na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, omogućuje članovima ESTIEM-a da stiču neprocenjiva profesionalna znanja i iskustva, da se razvijaju u željenoj sferi interesovanja i da ostvare značajne kontakte. Pored profesionalnog pogleda ka ličnom razvijanju i radu, mnogi uživaju i u ostalim čarima ove organizacije. Kao deo evropske organizacije, članovima nudimo najrazličitija putovanja širom Evrope, kako edukativnog, tako i zabavnog karaktera! A kako nijedna organizacija ne bi to bila bez svojih članova koji se druže i zajedno rade tokom studija, mnogi su razvili jaka i dugogodišnja prijateljstva.

Ako Vas interesuje da učite, da se razvijate i stičete nova profesionalna iskustva, da stvarate dugogodišnja prijateljstva i da se pritom odlično provedete i putujete, postanite deo ekipe ESTIEM LG Beograd i zaigrajte na najvišem nivou!

Prijave za članstvo su otvorene na sajtu organizacije estiem.org.rs i traju do 19.10. u 23:59!

Zaigraj i ti na najvišem nivou!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *