Škola poslovnih veština

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o novom projektu Studentske unije Elektrotehničkog fakulteta “Školi poslovnih veština”, koja je otvorena za sve studente Beogradskog univerziteta. Škola poslovnih veština je zamišljena tako da kroz niz predavanja i radionica koje drze eksperti sa inostranih fakulteta i iz velikih kompanija, kao i poznati umetnici, od kojih je prvo predavanje prof. Džona Lenoksa sa univerziteta Oksford, edukuje studente i pripremi ih za rad posle fakulteta.

Škola poslovnih veština je projekat namenjen studentima Beogradskog univerziteta u okviru kojeg će biti održana predavanja i radionice na kojima će moći da nauče razne poslovne veštine koje će im koristiti u karijeri kao što su liderstvo, timski rad, poslovna etika, psihologija uspeha, odnosi sa javnošću, odnosi među ljudima. U realizaciji učestvuju članovi Studentske unije Elektrotehničkog fakulteta. Projekat će se sastojati iz dva dela, predavanja koja će biti dostupna svima, a nakon određenih predavanja će se održati studentske debate, i radionice kojima će moći da prisustvuju studenti koji prođu selekciju.

U okviru škole će takođe biti održana i predavanja iz oblasti nauke, umetnosti i kulture, a držaće ih renomirani srpski i svetski stučnjaci. Predavači koji će održati svoja predavanja, na Elektrotehničkom fakultetu u Škole poslovnih veština, u narednom periodu su: profesor doktor Džon Lenoks sa univerziteta Oksford, profesor doktor Jurgen Spins iz Nemačke, Tony O’ Brien,  direktor British council-a, Ivan Tasovac, Ministar za kulturu Republike Srbije, Predrag Gosta, jedan od najpoznatijih svetskih dirigenata koji najviše vremena radi u SAD i Moskvi, Marija Desivojević Cvetković, potpredsednik Delta Holdinga, Srđan Đurić, vlasnik agencije Olaf&McAteer, Srđan Janićijević, direktor Mokrogorske škole menadžmenta, Nele Karajlić, glumac, scenarista i kompozitor, Miša Lukić, direktor agencije Leo Burnett.

Prvo predavanje će biti 31. oktobra 2013. godine u svečanoj sali Tehničkih fakulteta sa početkom u 19 časova, kada će govoriti profesor doktor Džon Lenoks I profesor doktor Jurgen Spiess. Džon Lenoks je profesor matematike na univerzitetu Oksford I profesor emeritus za matematiku i filozofiju nauke, kao i pastoralni savetnik Grin Templton koledža. Izuzezno je cenjen kao predavač i autor na temu odnosa vere, filozofije i nauke. Njegova knjiga “Božiji pogrebnik: Da li je nauka sahranila Boga?” razmatra najznačajnije teme iz odnosa nauke i vere u svetlu današnjih naučnih saznanja. Doktor Jurgen Spiess je direktor Instituta za društvene I humanističke nauke  će govoriti na temu Poezija I religija u delima Dostojevskog na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu istog dana sa  početkom u 13 časova.

Za prijave i više informacija posetite sajt: http://suetf.org/skola-vestina/ 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/skola.vestina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *