Glasaj za najbolju temu ovogodišnjeg maskenbala!

Nakon  konkursa za temu jubilarnog 40. KST PREDNOVOGODIŠNJEG MASKENBALA, primili smo mnogo mnogo primamljivih i izazovnih predloga. Kako je bilo previše prijava, izabrali smo TOP 7 predloženih tema.

U subotu 26. oktobra na sajtu Kluba Studenata Tehnike (www.kst.org.rs) je počelo zvanično glasanje za odabir teme ove manifestacije. Tema sa najviše procenata glasova biće ispoštovana ne samo maskama posetilaca, već i spektakularnom scenografijom zgrade Tehničkih fakulteta, kakvu zaslužuje proslava 40. rođendana!

Glasanje će se obavljati preko sajata KST-a, i trajaće do srede 30. oktobra. Ubrzo posle toga očekujemo pomoć svakog ko je zainteresovan, jer raspisujemo konkurs za PLAKAT maskanbala za izabranu temu. Kao i svih ovih godina najbolje rešenje za plakat biće nagrađeno sa 3 ulaznice na veliki jubilarni maskenbal i počasnom članskom kartom. Drugo mesto osvojiće 2 karte, a treće mesto jednu.

Zato ne oklevajte – GLASAJTE i planirajte plakat za konkurs!

Prvi KST maskenbal održao se 1973. godine. Svake godine prethodni članovi KSTa su se trudili da iznenade publiku temama, izvođačima i maskama. Spisak skoro svih prethodnih 39 maskenbalskih tema možete pročitati na našem sajtu http://www.kst.org.rs/nocni/40-kst-ov-maskenbal/.Za veliku 40. godišnjicu maskenbala KST će se potruditi da napravi odličnu atmosferu, da pripremi najbolje izvođače, spremi super nagrade i dočeka sve svoje posetioce s velikim zadovoljstvom!

Za sada je potvrđen jedan bend koji će nastupiti na Main Sage-u 28. decembra – a to su naši dragi prijatelji – bend S.A.R.S.

Glasajte za temu, razmišljajte o plakatu, a što je najbitnije smišljajte masku!
Vidimo se!

KST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *