Prijavi se za „Case IT”

U periodu od 28. oktobra do 1. novembra, na Fakultetu organizacionih nauka, paralelno sa seminarom o “Web startapima”, održaće se “Case IT”, na kome će delegati imati priliku da se oprobaju u rešavanju studije slučaja na temu informacionih tehnologija. Pored “Develop IT”-a i seminara o “Web startapima”, “Case IT” je, takođe, deo projekta “Open IT”, studentske organizacije AIESEC, koji se već sedmu godinu za redom održava na ovom fakultetu.

Temu studije zadaće generalni partner projekta – kompanija Telekom Srbija.

U ponedeljak, 28. oktobra, od 10 do 13 časova, studije slučaja će biti podeljene delagatima, koji će tada imati priliku da se detaljnije upute u temu i problematiku iste i da se sa mentorima dogovore oko načina komunikacije u periodu pre prezentovanja rešenja.

Timovi će 31. oktobra u večernjim satima poslati svoje predloge rešenja organizacionom timu, a sutradan, 1. novembra, prezentovaće iste. Nakon prezentovanja rešenja, održaće se “Company Circles”, na kome će delegati imati priliku da direktno komuniciraju i uspostave kontakt sa predstavnicima kompanija, koje učestvuju na seminaru o “Web startapima”.

Kandidati se mogu prijaviti u timovima od po troje ili četvoro studenata ovde.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i  društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *