Konkurs za aktiviste fondacije Osmeh na dar

Prva studentska humanitarna fondacija „Osmeh na dar“ raspisuje konkurs za aktiviste i tom prilikom poziva sve zainteresovane srednjoškolce, studente, apsolvente i diplomce, kao i sve one koji žele da steknu nova iskustva da se prijave za humanitarni rad u fondaciji „Osmeh na dar“.

Aktivnosti budućih aktivista bi podrazumevale: dežurstva (u trajanju od nekoliko časova dnevno na nekom od fakulteta), učestvovanje u različitim aktivnostima koje se tiču sponzorstva i medija, kao i aktivnosti vezane za logističku podršku i organizaciju fondacije.

Ukoliko imate želju da budete društveno angažovani, da pomognete onima kojima je pomoć zaista neophodna, a uz to razvijete svoje timske i organizacione sposobnosti kao i da sklopite nova poznanstva prijavite se i postanite deo „Osmeha na dar“ – poručuju iz fondacije.

Unazad, već nekoliko godina zaredom u okviru novogodišnje akcije fondacije „Osmeh na dar“ učestvuje veliki broj fakulteta Univerziteta u Beogradu: Pravni fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Farmaceutski fakultet, Teološki fakultet, Mašinski fakultet, Arhitektonski fakultet, Geografski fakultet.

Ukoliko ste se zainteresovali da budete deo fondacije „Osmeh na dar“, neophodno je da pošaljete svoju radnu biografiju i motivaciono pismo na adresu budiaktivista@osmehnadar.org najkasnije do 15. novembra 2013. godine.

Kandidati koji su prošli prvi krug biće obavešteni elektronskim putem u najkraćem roku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *