Drugo predavanje konferencije Škola poslovnih veština

Drugo u nizu predavanja Škole poslovnih veština, koje će biti održano 14. novembra sa početkom u 19 časova u svečanoj sali Građevinskog fakulteta, održaće direktor British Council-a Tony O’Brien.

Tony O’Brien je lider British Council-a i vodi timove koji pomažu u razvoju projekata kulturnih odnosa i partnerstava u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Albaniji. Od septembra 2011. godine sa suprugom živi u Beogradu. Za 35 godina rada u British Council-u, Toni je bio uključen u širok spektar edukacionih, kulturnih i kreativnih projekata. Ima preko 40 godina iskustva kao nastavnik, trener nastavnika, autor, projektni menadžer, menadžer kulturnih i međunarodnih odnosa, mentor i lider.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu na Kembridžu, postiplomske studije je završio u Mančesteru i magistrirao na Institutu za edukaciju u Londonu.

Toni je strastven u izučavanju različitih kultura, pomaganju ljudima da se povežu, izgradnji i jačanju timova – i uživa u životu i radu. Pridružio se British Council-u 1978. godine i proveo je u proseku po četiri godine u Maroku, Londonu, Singapuru, Hong Kongu, Šri Lanci i Poljskoj. Takođe je bio i volonter u Asuanu u Egiptu i predavač na Univerzitetu u Tarbrizu u Iranu.

Projekat Škola Poslovnih Veština nastao je na inicijativu članova Studentske Unije Elektrotehničkog fakulteta. Projekat se sastoji od predavanja najuticajnijih lica iz oblasti kulture, nauke, umetnosti i biznisa, kao i od radionica na kojima će mladi imati priliku da steknu znanje iz veština javnog nastupa, ličnog PR-a, poslovne korespodencije, motivacije, liderstva i poslovne etike. „Cilj nam je da se čuje glas mladih intelektualaca koji itekako imaju šta da kažu i da se vide njihove ideje i načini razmišljanja, kao i da znanja koja steknu mogu da primene gde god da se nađu.“, istakla je direktorka Škole, Marija Jelić. Medijski partner Škole Poslovnih Veština je časopis InterFON.

Za prijave i više informacija posetite sajthttp://suetf.org/skola-vestina/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/skola.vestina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *