Postani deo Global Citizen programa – idi na volontersku praksu u inostranstvo

U sredu, 13. novembra, sa početkom u 20 časova, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, studentska organizacija AIESEC će održati prezentaciju o svom programu Global Citizen.

Global Citizen program omogućava mladima da volontiranjem na društveno odgovornim projektima u različitim delovima sveta, pored rešavanja problema lokalnih zajednica, imaju i priliku da rade na svom ličnom razvoju, upoznaju druge kulture i istovremeno upoznaju svet sa svojom kulturom. Kroz timski rad, u internacionalnom okruženju, oni stiču iskustvo u nevladinim ogranizacijama, školama, na univerzitetima i u letnjim kampovima. Projekti pokrivaju teme poput multikulturalnosti, razvoja komunikacionih veština, globalnih problema (AIDS, ekologija, ljudska prava, itd.), ličnog razvoja i edukacije. Global Citizen program stvara studente spremne da celu planetu smatraju svojim mestom stanovanja i sve narode nazovu svojim komšijama, ostavljajući pozitivan uticaj na društvo na internacionalnom nivou.

Na samoj prezentaciji, studenti će imati mogućnost da se prijave za ovaj program.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *