Rock’n’roll za dž

Klub Studenata Tehnike kao jedan od najstarijih beogradskih klubova nastoji da svoje verne posetioce ili one nove, iznenađuje inovacijama koje redovno uvrštava u svoj repertoar.

Rock’n’roll u podne je jedan od najuspešnijih projekata, a tek je započeta druga sezona. Naime, ovim pokretom KST nudi svim mladim muzičarima, koji nemaju (ili možda imaju) previše prilike da se nađu na bini pred publikom sa svojim umećem, baš jedno takvo iskustvo.

Svakog četvrtka  tačno u podne, neko od mladih, amaterskih ili dobro uvežbanih, kantautora ili bendova, solista ili dueta nastupa pred posetiocima dnevnog KSTa.

Frontmen benda Za Dž, jednog on najzanimljivijih novih bendova na sceni, Janko Ćirković, nastupiće naredna dva četvrtka u KST-u, u okviru programa “Rokenrol u podne”.

Janko će u KST-u ovog četvrtka izvoditi akustične numere benda Arctic Monkeys. Naime, on je jedan od najbolje prihvaćenih izvođača akustičnih verzija pesama Arctic Monkeys-a, među fanovima ovog popularnog britanskog benda širom sveta. Posetioci koji reše da poslušaju njegov nastup, imaće priliku da čuju kompletan posledni album – “AM” kao i najveće hitove iz njihovog diskografskog opusa. (https://www.facebook.com/events/670657822967629/?ref_dashboard_filter=calendar)

Bitno je napomenuti da je ulaz na ove unplugged svirke uvek BESPLATAN, a uvek dovoljno atraktivan i zanimljiv uz dnevnu kaficu!

Svako ko ima ili misli da ima šta da nam odsvira i otpeva, a ujedno to i želi, može se prijaviti preko maila rnrupodne@kst.org.rs . Više informacija možete videti na našem sajtu http://www.kst.org.rs/rocknrollupodne/.

KST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *