U KST-u nikad nije dosadno!

Klub Studenata Tehnike vam ove nedelje sprema nedeljni specijalitet! Naime ovonedeljni program KST-a se razlikuje od uobičajenih, jer su se spojile jedinstvene, i ne tako česte žurke!

 

Prvi put u KST-u kao posebno veče održaće se BRIT’N’BASS žurka. Ova žurka je inače redovni deo mesečnog programa, ali u malom klubu, takozvanom Busiću KST-a. Povodom petogodišnjice postojanja po prvi put je selimo u veliki deo KSTa. Ova žurka je više godina za redom okarakterisana kao najbolji program malog kluba KST-a, neverovatnim, uvek kreativnim i inovativnim izborom muzike. Dosadašnji domaćin večeri DJ Brit će se ovom prilikom i svečano oprostiti od ove žurke, a štafetu preuzima takođe dobro poznati KST DJ – DJ DB Li. Ubuduće ovo veče će ostati dupli program subotom kada je u velikom Klubu LADIES NIGHT.

 

U četvrtak je spremno GOTHIC&ELECTRO veče, koje je uvek dobro posećeno zahvaljujući odličnoj atmosferi koju uvek izazove DJ Dark Energy. Pripadnici ove supkulture, verni obožavaoci i gosti, se zasigurno ni ovog četvrtka neće lose provesti.

 

Petak osim što je sinonim za najstarije veče u KST-u, to je dan kada se naizmenično smenjuju četiri različita dupla programa. Ali ne i ovog petka. Ovonedeljni dupli program u već pomenutom Busiću biće specijal DJ Toše i DJ Zube – Metallica vs Iron Maiden.

 

U subotu vas pozivamo na jedinu SILENT DISCO žurku u gradu. Pored večeri stranih Devedesetih, imamo u ponudi žurku koju je Klub Studenata prvi patentirao. Silent Disco je žurka koju vode dva DJ-a – DJ Wookie i DJ Brit. Neko će slušati kanal sa Domaćicom, ili pak kanal sa House&Drum’n’bass muzikom i svi će đuskati po svom. Tišina, a provod zagarantovan.

 

Pratite sajt Kluba Studenata Tehnike www.kst.org.rs ili Facebook stranu za vise informacija ili detalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *