Napravite prvi korak ka daljem usavršavanju – Trening ''Veštine govorništva i javnog nastupa''

Organizacija Youth consulting vas poziva da napravite prvi korak ka daljem usavršavanju i prisustvujete treningu pod nazivom “Veštine govorništva i javnog nastupa”, koji će održati 23.11.2013. u prostorijama Beograđanke sa početkom u 13 časova. Trening za cilj ima da pomogne učesnicima da prevaziđu strah od javnog nastupa, nauče kako da svoje ideje prenose na jasan i konkretan način i drže pažnju sagovornika, kao i samo savladavanje veštine govorništva.

Cena ovog treninga je 800 dinara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.

Trening je osmišljen tako da su sva teorijska znanja propraćena prilikom za praktičnu primenu. Sam sadržaj treninga, koji će trajati dva i po sata, se sastoji od najnovijih principa u oblasti govorništva i javnog nastupa, koje vodeći svetski stručnjaci iz ovih oblasti preporučuju.

Učesnici će po završetku treninga dobiti sertifikat kao potvrdu prisustva, sticanja znanja i razvijanja veština.

Youth consulting je mlada organizacija čija je glavna misija da omogući mladim ljudima da se razviju na ličnom i profesionalnom nivou. Kroz organizovanje zanimljivih i interaktivnih seminara, kurseva i treninga organizacija pruža mladim ljudima priliku da ravijaju svoje ideje i sposobnosti, kao i edukaciju iz određenih obasti.

Teme koje Youth consulting želi da približi mladim ljudima, kao i da im pomogne u razvijanju sposonosti, jesu govorništvo i javni nastup, upravljanje projektima, efektivno liderstvo, postavljanje ciljeva, donošenje odluka, stvaranje navika, komunikacione veštine kao i mnoge druge.

Više informacija o samom treningu, kao i ostalim aktivnostima organizacije, možete saznati kroz njihov booklet, kao i na facebook stranici.

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *