Klod Van Dam Žan

Već par dana Internetom kruži snimak poznatog glumca Žan Klod Van Dama, kako radi špagu imeđu dva kamiona koji se kreću brzinama sa jedinim osloncem stopalima na retrovizorima ta ista dva Volvo kamiona.

Kako 10 zapovesti interneta nalažu, za svaki kip koji ima milionsku gledanost, mora se napraviti najmanje 5 parodija na isti. Tako je i za ovu reklamu nastao veliki broj parodija koje su i više nego zanimljive i garantujemo da će vas nasmejati.

Jednu od parodija napravio je Channing Tatum, i sa sigurnošću možemo reći da ukoliko bi ovaj snimak bio ubačen u film “The Vow”, muškom delu publike ova ljubavna drama bi se ipak svidela, a sam kraj klipa predstavlja i očekivanu reakciju bilo kog neelestičnog muškarca.

Ova parodija je zapravo i realnija verzija orginalnog klipa, jer bilo koji ljubitelj filmova Žan Klod Van Dama, zna da su njegove noge smrtonosno dugačke i da sa njima “utepa” desetoricu i pritom uradi samo jedan “roundhouse kick”.

U ovom klipu karate “master” Ken nam pokazuje da je i u bezbednijim uslovima veoma teško izvesti kaskaderski trik koji je Van Dam olako izveo, a kraj klipa zapravo pokazuje tipično reagovanje muškaraca koji su ovo pokušali u kućnim uslovima.

Ova špaga ( split ) budi u svima nama želju za nečim slatkim, naročito gurmanima koji uživaju u Banana splitu. Od ovog snimka, garantujemo da će vam “poći voda na usta”.

Autor i glavni akter ove parodije želi da dokaže da i mi smrtnici možemo isto što i Van Dam samo ako uložimo dovoljno truda.

Naravno ne smemo zaboraviti originalni klip kojim je i Van Dam bio insirisan, a to je zapravo deo dobro poznatog crtaća “Mornar Popaj” od koga su svi ostali klipovi i nastali.

Pored klipova parodije su obeleženi brojnim slikama na internetu. Jedna od najpopularnijih je slika sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

a09ZQZL_700b_v1

Svakako, nijedna parodija ne može da prođe bez Čaka Norisa.

e0445fee-5873-4348-8dce-885163c8d97f

[ratings]

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *