Četvrto predavanje u okviru Škole poslovnih veština – Marija Desivojević-Cvetković

Četvrto u nizu predavanja Škole poslovnih veština, koje će biti održano 27.novembra sa početkom u 18 časova i 15 minuta na Elektrotehničkom fakultetu, u amfiteatru 56, održaće potpredsednik kompanije Delte Marija Desivojević-Cvetković.

Diplomirala je na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Master tezu odbranila je 2009. godine na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju. Na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu pohađa doktorske studije na smeru agroekonomija.

U Delti od 2008. godine, na mestu direktora divizije za proizvodnju hrane, a od marta 2012. kao potpredsednik kompanije. Zadužena za razvoj i strategiju poslovanja, kao i sektore informacionih tehnologija i korporativnih komunikacija.

Prethodno radila kao izvršni direktor kompanije Spinnaker New Technologies (ComTrade Group); zatim kao generalni direktor kompanije Verano Invest.

Projekat Škola Poslovnih Veština nastao je na inicijativu članova Studentske Unije Elektrotehničkog fakulteta. Projekat se sastoji od predavanja najuticajnijih lica iz oblasti kulture, nauke, umetnosti i biznisa, kao i od radionica na kojima će mladi imati priliku da steknu znanje iz veština javnog nastupa, ličnog PR-a, poslovne korespodencije, motivacije, liderstva i poslovne etike. „Cilj nam je da se čuje glas mladih intelektualaca koji itekako imaju šta da kažu i da se vide njihove ideje i načini razmišljanja, kao i da znanja koja steknu mogu da primene gde god da se nađu.“, istakla je direktorka Škole, Marija Jelić. Medijski partner Škole Poslovnih Veština je časopis InterFON.

Link za prijave za predavanje Marije Desivojević-Cvetković: http://suetf.org/skola-vestina/prijava-za-predavanje/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/skola.vestina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *