Case Study Sekcija – Znaš? Primeni. Ne znaš? Nauči.

Pripremite se za izazove savremenog poslovanja i ovladajte veštinom rešavanja poslovnih problema metodom studija slučaja! Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd Vas poziva da učestvujete na seminaru Case Study Sekcija.

Kroz niz predavanja i radionica koje će se održati na Fakultetu organizacionih nauka od 5-19. decembra imaćete priliku da naučite kako se rešavaju poslovni problemi metodom studije slučaja. Predavanja i radionice će držati predavači sa dosta iskustva u ovoj oblasti, te će sa Vama podeliti znanja sa brojnih takmičenja na kojima su učestvovali i pobeđivali. Naučićete kako da pristupite rešavanju studije slučaja od samog početka, gde koncipirate polazne ideje, pa do finalnog dela koji obuhvata veštine prezentacije i prodaje.

Na samom kraju seminara 24.12. očekuje Vas takmičenje u rešavanju studije slučaja na kom ćete moći da primenite stečeno znanje. Pobednički tim takmičenja će se direktno plasirati na lokalne kvalifikacije evropskog takmičenja u rešavanju studija slučaja industrijskog inženjerstva – T.I.M.E.S.

Iskoristite ovu priliku i prijavite se!

Ukoliko želite da se prijavite to možete učiniti do 3. decembra na sledećem linku.

 

ESTIEM LG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *