„IT days“ seminar na Ekonomskom fakultetu

„IT days“, seminar studenata o informacionim tehnologijama, prvi je projekat ovakvog tipa koji se održava na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, od 11. do 13. decembra 2013., u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu (SPEKOF). Program će svakog dana počinjati u 18h.

Namenjen studentima, prvenstveno sa Ekonomskog fakulteta, seminar ima za cilj da okupi predavače i paneliste iz akademskog i poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja raspravljati o IT sektoru u Srbiji, njegovom trenutnom stanju i izgledima za napredovanje u korak sa svetskim trendovima.

Potvrđeni predavači su osnivači preduzeća koja su nastala na Internetu (Ivan Minić), vlasnici marketinških i PR agencija (Dragana Đermanović, Ivan Ćosić, Ivan Rečević), IT stručnjaci (Slobodan Marković, Slobodan Vučković), blogeri, kao i predstavnici kompanija koje se bave telekomunikacijama i razvojem hardvera i softvera poput Telenora, Nordeusa, Strawberry Energy-ja, SAP-a i Microsofta.

Svaki od tri dana seminara bavi se samo jednom tematskom celinom:

1. dan – Društvene mreže – medjii i marketing

2. dan – Razvoj hardvera i softvera u Srbiji

3. dan – Internet biznis

Iako po prvi put organizuju seminar ovakve vrste na Ekonomskom fakultetu, organizatori se nadaju velikoj posećenosti, pre svega zbog kvalitetnih predavača i panelista koji će svojim prezentacijama i diskusijama ispuniti više od 9 sati programa, i zbog omogućenog pristupa seminaru i studentima sa ostalih fakulteta.

Učešće na seminaru je besplatno i nisu potrebne nikakve prijave.

Više informacija o programu i predavačima možete potražiti na www.itdays.me , zvaničnom sajtu seminara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *