FONDIP 2013 – FON Talent Show

Kao i prošle godine, i ove će u okviru FONDIP večeri, koja se održava u četvrtak 26. decembra, studenti imati priliku da predstave svoje talente u okviru FON Talent Show-a.

Pozivamo sve studente koji smatraju da poseduju neki talenat (pevanje, sviranje, slikanje, gluma, igranje, imitacija i sl.), a žele da ga predstave svojim sadašnjim i bivšim kolegama, da se prijave putem e-maila talenat@fon.bg.ac.rs i dođu na audiciju 11. decembra.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, kontakt, godinu studija i kratak opis talenta. Termin i mesto održavanja audicije biće preciziran u e-mail-u nakon prijave.

Društvo inženjera i prijatelja FON-a (FONDIP) tradicionalno svake godine u drugoj polovini decembra organizuje događaj na Fakultetu organizacionih nauka na kome okuplja svoje postojeće članove. Članovi FONDIP-a su bivši studenti i prijatelji Fakulteta.

Događaj je koncipiran u dva dela: pozdravni govor domaćina, kratka prezentacija i kulturno-umetnički program u jednom od amfiteatara (trajanje oko 60 minuta) i posluženje za sve goste FONDIP-a na platou ispred Fakulteta (tradicionalno pečeno kestenje i kuvano vino).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *