Startit karavan na FON-u

Startit karavan u organizaciji SEE ICT-a i Global Citizen Days-a održaće predavanje o  tehnološkom preduzetništvu i startap kulturi na Fakultetu organizacionih nauka. Predavanje će biti održano u četvrtak, 12.12.2013. u sali 103 sa početkom u 16h.

Studenti će imati priliku da čuju više o startapima i domaćoj startap zajednici, iskustva polaznika Startap Akademije, kao i predavanje jednog domaćeg preduzetnika koji će prisutnima govoriti o svom iskustvu pokretanja startapa, traženja i dobijanja investicije i razvijanja proizvoda. Na predavanju će svoja iskustva podeliti i studenti koji su se sličnom tematikom bavili na praksi u inostranstvu.

Projekat je nastao sa ciljem da se podigne svest kod studenata da, tokom svojih studija, razmisle o upuštanju u preduzetničke vode i da ih podstakne da svoje ideje pretoče u realne biznise.

Tokom trajanja Karavana, počev od 22. novembra, ekipa SEE ICT-a je obišla više fakulteta u Srbiji. Ovaj događaj će na FON-u biti realizovan u saradnji sa projektom studentske organizacije AIESEC pod nazivom Global Citizen Days.

Zbog ograničenog broja učesnika, poželjno je popuniti aplikaciju koja se nalazi na sledećem linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *