Osvojite ulaznice za KST-ov maskenbal!

U decembru ove godine, tačnije 28. u zgradi Tehničkih fakulteta održaće se jedna od najvećih gradskih žurki. U pitanju je naravno KST-ov PREDNOVOGODIŠNJI MASKENBAL, koji ove godine slavi 40. godina postojanja! Tema ovogodišnjeg maskenbala je LAS VEGAS – ŠTA SE DESI U KST-u, OSTAJE U KST-u!

Pre ovog velikog gradskog događaja, KST je spremio niz događaja koji ga najavljuju a i pružaju šansu da se osvoje neke nagrade!

Prvi u nizu je KST predmasknebalski KVIZ. U kvizu učestvuju ekipe od po 3 maskirana (!) člana (sa bar jednom ženskom osobom). Odgovaranjem na razne zadatke iz oblasti filma, muzike i opšte kulture, nakon polufinalne i finalne večeri, najbolje ekipe osvajaju ulaznice. Prva nagrada je set od 9 karata, druga set od 6, a treća nagrada je set od 3 ulaznice za KST maskenbal. Prijave slati  na mail maskenbal@kst.org.rs. Prijave su u toku, i broj timova je ograničen, zato požurite!!!

KST pešački reli je igra smišljena da prijavljene ekipe, razdrma adrenalinom, brzinom, znanjem i akcijom! Ekipe, sa minimalno 4, a maksimalno 10 članova (obavezno maskirani!) će na početku dobiti zagonetke. Rešenje će ih odvesti do sledećeg punkta u gradu, koja ima zagonetku za onaj sledeći. Odlazak do skrivenih punktova zahtevaće i određene izazove i zadatke, koji do zadatog punkta moraju biti rešeni. Ocenjuje se brzina, efektivnost u rešavanju zadataka, maska cele ekipe, brojnost ekipe, kao i broj osvojenih punktova. Skupljeni bodovi pokazaće koje su ekipe najbolje, i one će biti nagrađene. Pešački reli zakazan je za 14. decembar. Prvoplasirana ekipa osvojiće 12 karata, drugo mesto osvaja 8 karata, a treće set od 4 karte za maskenbal. Prijave za reli slati do 12.12. na mail maskenbal@kst.org.rs.

Ne smemo zaboraviti ni KST TRAMVAJSKI ŽUR! U svrhu promocije našeg maskenbala, svake godine pravimo najzabavnije krugove “dvojke“. KST DISCO tramvaj kružiće i  haraće beogradskim šinama bez kontrolora! Očekuje se velika gužva, odlična muzika i što je najbitnije jedinstveni provod u pokretu!

Ukoliko propustite ili ne želite da učestvujete u navedenim igricama, obaveštavamo vas i da je u toku slobodna prodaja karata za maskenbal! Karte se mogu kupiti u Klubu Studenata Tehnike svakog radnog dana od 9-17h, ili u noćnom terminu od srede do subote od 23-02h. Takođe, ulaznice možete kupiti i u ZLA SHTEK-u koji se nalazi u Tržnom Centru Sremska. Cena karte je 1300 dinara.

Čekamo vas  na našem 40. MASKENBALU! VIDIMO SE U VEGASU! A kako je bilo prošle godine možete pogledati u sledećem klipu!

KST

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *