Zvanično otvoren seminar Academy of Modern Management 2013

Seminar Academy of Modern Management 2013, koji promoviše preduzetništvo kod mladih i razvoj biznis ideja, organizovan pod pokroviteljstvom ESTIEM LG Beograd, studentske organizacije sa Fakulteta organizacionih nauka, zvanično je otvoren 09. decembra u 10 časova, u prostorijama Opštine Vračar. Na razvoju ideja i inovacija za ovaj seminar i njegovoj organizaciji u globalu, studenti članovi ove organizacije radili su gotovo šest meseci, zbog čega i očekuju mnogo od ovogodišnje Akademije.

Inovacije koje su ove godine uvedene u Akademiju modernog menadžmenta su produžetak vremenskog perioda na deset dana, i to pet dana predavanja i radionica, od 09. do 13. decembra, za koje su se mogle prijaviti i timske biznis ideje i pojedinci koji žele da slušaju iskustva drugih, zatim dan konsultacija za prezentaciju rešenja, 16. decembar, i konačno finale 18. decembra, u prostorijama Privredne komore Srbije, gde će timske biznis ideje biti prezentovane. Još jedna inovativna ideja za unapređenja seminara bila je i tribina pod nazivom „Idejom do posla, znanjem do uspeha“, održana 18. novembra, gde su članovi ESTIEM LG Beograd za cilj imali edukaciju zainteresovanih potencijalnih učesnika seminara o preduzetništvu.

Na seminaru će učestvovati oko 50 mladih, starosti između 20 i 30 godina, sa preko 15 inovativnih i timskih biznis ideja. Pobedničku ideju podržaće ERSTE Banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 100.000 dinara, kao i Kancelarija za mlade, koja obezbeđuje prostor u Beograđanki za razvoj sopstvenog biznisa u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm fondacija, Ernst & Young, Prelovac Media, Coca Cola Hellenic, Doncafe,Red Bull, štamparija Ilijanum,Puzzle Group, PepsiCo Srbija, izdavač Data Status, Timix i Biznis Baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *