Think cases, think teams, think TIMES

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, organizuje lokalne kvalifikacije za najveće evropsko takmičenje u rešavanju studije slučaja za studente industrijskog inženjerstva i menadžmenta – T.I.M.E.S.  O samoj veličini i prestižu ovog takmičenja govori i činjenica da se tradicionalno održava od 1994. godine i da okuplja više od 250 timova.

Ovogodišnje lokalne kvalifikacije održaće se 29. decembra na Fakultetu organizacionih nauka. Studenti će, u timovima od po četvoro imati priliku da za 3 i po sata reše studiju slučaja iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta, samo uz korišćenje rečnika i digitrona, bez upotrebe interneta. Prezentacije rešenja na engleskom jeziku održaće se u prisustvu žirija, koji će doneti konačnu odluku o pobedniku.

Nakon takmičenja, biće organizovano druženje uz prateći ketering u prostorijama fakulteta.

Pobednički tim će se direktno plasirati u polufinale TIMES-a u Ankari, koje će biti održano u periodu od 07. do 11. februara 2014. godine. Troškove puta pokriva ESTIEM LG Beograd, a čitavu organizaciju boravka preuzima lokalna grupa iz Ankare.

Studenti će imati priliku da provere svoje znanje, da na najbolji mogući način predstave svoju zemlju družeći se sa takmičarima iz drugih zemalja i na taj način ostvare mnoga prijateljstva.

Prijave traju do 25.decembra u ponoć, a mogu se prijaviti na linku za prijavu koji se nalazi na Facebook stranici Times Belgrade (http://facebook.com/TimesBelgrade), gde mogu u opisu pročitati više o ovom događaju. Uz prijavu je potrebno upload-ovati i CV i motivaciono pismo.

Studenti se mogu prijaviti u timu od četvoro, pri čemu je potrebno da svaki član tima pošalje prijavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *