“Moje drvo liderstva 48.0” – Predavanje Srđana Janićijevića 24.12. na FON-u

Škola poslovnih veština u saradnji sa časopisom InterFON organizuje još jedno u nizu sjajnih predavanja. Srđan Janićijević, direktor Mokrogorske škole menadžmenta će održati predavanje u utorak, 24.12. na Fakultetu organizacionih nauka u okviru Škole poslovnih veština, u sali 201 sa početkom u 19h.

Još za vreme studija na beogradskom pravnom fakultetu, Srđan Janićijević, osnivač Komon Sens, započeo je svoju karijeru u Filip Morisu u Beogradu. Od tada, pa sledećih 15 godina, Srđan Janićijević je radio za Filip Moris u Lozani (Švajcarska), Moskvi i Sankt Peterburgu (Rusija), i Almati (Kazahstan). Radio je u većini zemalja Centralne i Istočne Evrope u oblasti marketinga, prodaje, poslovnog razvoja i opšteg menadžmenta.

Želeći da se vrati u Srbiju i učestvuje u njenom razvoju, 2001. godine prihvata mesto glavnog menadžera u CocaCola kompaniji za Srbiju i Crnu Goru i Makedoniju. Njegov dečački san da postane preduzetnik ostvaruje se početkom 2004. godine kada formira Komon sens.

Srđan poseduje značajno iskustvo u unapređenju poslova i poslovanja na najvišim međunarodnim standardima. Postavio je na noge i razvio organizacije u više zemalja, lansirao veliki broj svetski poznatih i lokalnih robnih marki u Istočnoj Evropi.

Razvijao je svoje liderske sposobnosti u vođenju projekata od multimilionskih vrednosti za kompanije kao sto su PHILIP MORRIS, THE COCA COLA COMPANY, HAUZMAJSTOR i POLITIKA NOVINE I MAGAZINI.

Uz svoje osnovno obrazovanje pravnika, Srđan je pohađao više prestižnih biznis škola, seminara i kurseva kao što su IMD (Švajcarska), INSEAD (Francuska), ASHRIDGE (Velika Britanija).

Srđan je veoma aktivan u lokalnim poslovnim i društvenim krugovima. Između ostalog je predsednik upravnog odbora Beogradske Filharmonije (2002‐2007), Potpredsednik Saveta stranih investitora ( 2008) i član upravnih odbora Srpske asocijacije menadžera, Privredne komore Srbije i Privredne komore Beograda.

Srećno je oženjen Ljudmilom i ima dvoje dece, Anđeliju i Alekseja.

PREDAVANJE JE OTVORENO ZA SVE – OČEKUJEMO VAS U ŠTO VEĆEM BROJU!

[ratings]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *