Konkurs za učešće na projektu Ministarstva omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta traži motivisane studente koji bi, volonterski i bez finansijske nadoknade, radili na realizaciji projekta, koji treba da podstakne i omogući studentima da se potpuno besplatno bave fizičkom aktivnošću i sportom.

Projekat treba do kraja 2014. godine da zaživi u devet gradova Srbije, koji imaju najmanje 5.000 studenata od 18 do 25 godina (godišta od 1989 do 1996).

Ukoliko volite sport i fizičke aktivnosti, imate motiva da budete deo organizacionog tima i učestvujete u stvaranju nove studentske volonterske organizacije, sada je prilika da se priključite.

Zainteresovanim studentima-volonterima (koji ujedno moraju biti i korisnici usluga) nudi se da budu deo nove studentske organizacije, koja treba da broji 345 studenata u celoj Srbiji, od toga 150 studenata u Beogradu.

Sektori koji su predviđeni u organizaciji su: sektor za IKT i informisanje, sektor za finansije, marekting i projekte, sektor za strane jezike i međunarodnu saradnju, sektor za logistiku i smeštaj, sektor za zdravu ishranu, suplementaciju, ANTI doping i sportsku medicinu, sektor za neposrednu organizaciju sporta i fizičke aktivnosti.

Prijave slati najkasnije do petka, 27. decembra, do 12 časova, na e-mail adresu praksa@mos.gov.rs sa naznakom „Za univerzitetski sport za sektor (navesti sektor)“. U prilogu poslati CV u PDF ili word formatu. Motivaciono pismo nije potrebno. CV treba da sadrži najviše 2 strane.

Za više informacija o samom konkursu i uslovima konkursa, pogledajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *