Doterajte se za doček Nove godine

Za glamurozan izgled za doček Nove godine potrebno je puno vremena i truda uložiti u spremanje. Odabir garderobe ili haljine je mukotrpan posao, a o frizuri, noktima i šminkanju i da ne govorimo. Da bi Vam olakšali odluku, predlažemo da pročitate ovaj članak.

Da krenemo od početka. Haljina… Pred Novu godinu, svi butici u izlozima predstavljaju njihove nove kolekcije, koje su sastavljene od šljaštećih haljina. Pre nego što kupite bilo šta morate znati mesto na kome ćete provesti najluđu noć. Ako ćete posetiti neki skup restoran ili hotel, savetujemo elegantnu odeću i haljinu. Muškarcima, naravno, odelo sa kravatom, a damama dugačku haljinu sa sjajnim detaljima ili kostim. Crno je uvek u modi, zato ako već imate ovaj komad, slobodno ga iskoristite još jednom. Čipka predstavlja nežnost i može biti romantična, svila je takođe pogodna za doček Nove godine. Važno je da materijal bude kvalitetan.

Za mlađe, koji posećuju uglavnom klubove, je sve dopušteno. Od kratke haljine pa sve do džinsa. Košulje su trenutno aktuelne, kao i krzno. Oni koji žele da izađu na trg, ne moraju po svaku cenu da se pridržavaju poslednjeg trenda. Bitno je da im bude udobno i toplo. Kape, šalovi i rukavice su obavezne, može se uz pomoć ovih sitnica istaći i izgled. Za kućnu varijantu predlažemo udobnu odeću, ali izbegavajte trenerice, ipak je to Nova godina.

Sa cipelama i tašnama su žene uvek u problemu. Da li da se izaberu u paru ili mogu biti i različiti? Uz glamuroznu crnu haljinu svakako kupite cipele i tašnu u istoj boji. Crveni lak materijal može posebno istaći lepotu svake žene, ali tu su i ostale boje poput plave, žute, ljubičaste. Ako nosite zlatni ili srebrni nakit, slobodno izaberite aksesoare u tim bojama. Muškarcima predlažemo cipele, a patike nikako. Za žurke savetujemo dodatke (nakit, tašna, kaiš, cipele) u raznim bojama, međutim, pripazite da ne izgledate prenapadno.

Šminka za devojke i dame mora biti napravljena u duhu ove noći. Koristite šljokice i sjajne senke. Sa očima našminkanim „smokey eyes“ efektom ćete biti kraljica večeri! Vatrene, naglašene usne su ove godine vrlo trendi. Nokti takođe moraju biti posebni, svetlucavi. Ako niste ljubitelj nadogradnje, jednostavno samo ih nalakirajte sa bojom koja će ići uz vaš stajling. Parfem je isto toliko važan detalj. Treba da bude savršen i da ističe vašu ličnost.

Frizura je stvar ukusa i navike. Od najjednostavnije ispeglane kose do elegantne punđe, možete odabrati bilo koju. Za svečaniji doček stavite neki ukras za kosu i oborićete svakog sa nogu.

 

Izvor: http://parfemsvet.com/index.php

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *