Izaberite pravi poklon za Novu godinu

Ostalo Vam je samo nekoliko sati da nabavite pravi poklon za svoje najbliže, a Vi nemate ideju? Evo nekoliko saveta za one koje su neodlučni ili nemaju inspiraciju za kupovinu poklona.

Za kreativne osobe preporučujemo da sami naprave poklone koji će oduševiti svakog. Potrebno je samo nekoliko sitnih stvarčica, uz pomoć kojih možete kreirati svašta. Ova iznenađenja mogu biti veoma slatka i interesantna, a novac koji morate uložiti u ove poklone je beznačajan. Za prijatelje možete pripremiti paket koji će sadržati kolače, voće ili domaću zimnicu. Smestite ih u jednu lepu korpu i obložite je celofanom. Za lepši izgled je potrebna jedna svilena traka koju ćete vezati u mašnu. Pošto bake i deke veoma vole svoje unuke, neka oni nacrtaju nešto lepo ili neka naprave figurice u obliku Sneška Belića ili Deda Mraza, što će postati najomiljeniji poklon za njih. Drugaricama gurmanima napišite svojeručno najbolje recepte koje Vi svakodnevno pripremate, i povežite papire sa konopcem. Kao dodatak uz ovaj poklon priložite jednu varjaču. Verujte, svi će biti zaprepašćeni!

Ako ne želite da praznike provedete kod kuće, preporučujemo Vam da odete u neki spa ili wellnes centar. Cela porodica će uživati, a sa svojom voljenom osobom ćete moći da se odmorite. Relaksacione masaže i kupanje u bazenima će Vas opustiti i osećaćete se sveži i puni energije.

Za zaljubljene, ili one koji su upravo venčani, savetujemo večeru u dvoje. Dragu osobu možete odvesti u neki fantastični restoran, ali ako ste vešti u kuhinji možete i sami pripremiti ukusna jela ili poslastice. Dočekajte sa posla svog bračnog partnera u prazničnom raspoloženju.

Odevni predmeti su oduvek bili najaktuelniji pokloni za Novu godinu i Božić. Kape, rukavice i šalovi su idealni za decu, a čarape svima možete pokloniti. Dragoj osobi i članovima porodice  možete kupiti tople i udobne džempere.

Prijatelji će se sigurno obradovati kozmetičkim preparatima ili parfemu. Dovoljno je da ih malo ispitate o mirisnim notama koje najviše vole. Bez toga nemojte poći u nabavku, jer je moguće da poklon neće svideti osobi kome ste ga namenili.

Svojoj deci poklonite, naravno, slatkiše i igračke. Društvene igre za starije, a za mlađe su tu kocke, lutke, automobili i slagalice. Sa društvenim igrama se možete i Vi igrati u porodičnom okruženju, na podu, pored vatre.

Samo da napomenemo još neke interesantne poklone; Šolje, kišobrani, jastuci i majice sa printovima su veoma značajne za one koje vole posebne poklone. Nakit ili sat možete dati osobama sa kojima ste jako bliski. Dekorativne predmete i kućne aparate dobijaju uglavnom žene, a muškarci su opsednuti foto apartima, štampačima, telefonima i raznim drugim tehničkim uređajima.

Nakon ovih ideja možete slobodno krenuti u kupovinu. Srećni praznici!

Izvor: http://poklonite.com/Kenzo-kategorija-91.html

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *