Filmofonija

Za prijatno veče sa prijateljima Vam nije potrebno mnogo… Nađete dobar film, skupite za piće i nakokate kokice, napravite galeriju besmislenih fotki. Dodajte sad tome malo veći ekran i bolje zvučnike… još veći ekran. Ne, zamislite platno bolje… Veeeeliko platno. Kao u najvećem amfiteatru Vašeg fakulteta, toliko. Sad možete i više ljudi da skupite.

Projekat ”Filmofonija” studenata Fakulteta organizacionih nauka, u saradnji sa Red Bull-om, sprovodi ovu ideju u delo. Zamišljena kao niz organizovanih projekcija filmova na samom fakultetu, ”Filmofonija”, pre svega, ima za cilj druženje i opuštanje studenata posle kolokvijuma i između rokova. Kako je namera organizatora da ovo druženje postane tradicionalno, svi sadržaji prilagođavaće se Vašim željama. Zajedno ćemo birati filmove i vreme prikazivanja, uključiti kolege sa ostalih fakulteta, pa i univerziteta, organizovati projekcije pod vedrim nebom, čim malo otopli…

Predstavnici Studentskog parlamenta FON-a, Estiem-a, Fonis-a, FON-ovog centra za razvoj karijere, Saveza studenata FON-a i redakcije InterFON-a prvi put će udruženim snagama raditi na tome da ova druženja učine zaista posebnim. Još jedan motiv za trud i razlog više da sa projekcija ”Filmofonije” odete nasmejani, jeste činjenica da će sav novac prikupljen od ulaznica ići u humanitarne svrhe. O tome kome i kako ćemo pomoći, kada i šta gledamo, možete čitati na stranici samog projekta.

Pozivamo Vas da nam se 8.2. u 21h pridružite u što većem broju u amfiteatru 015, da zajedno pogledamo Red Bull-ov film ”The art of flight”! Pogledajte kako izgleda spustiti se bordom tamo gde većina ne bi smela ni pogled da spusti! Jeste li spremni za preskakanje granica i klizanje po strahu? Cena ulaznice je 200 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *