Nastup na poluvremenu Superboula ponovo oduševio [VIDEO]

Bruno Mars i Red Hot Chili Peppers? Kralj popa i tinejdž muzike, i ultra kul rok bend? Nemoguća kombinacija.

Poluvreme Superboula je i ove godine postavilo standarde u svetu zabave i performansa. Kada pomislimo da ne može da bude bolje, dinamičnije, zabavnije, oni dođu do nečeg što još uvek nije viđeno. A kada uspeju da učine da kilometrima daleko, i to gledajući YouTube snimak, osetimo tu neverovatnu atmosferu, masu ljudi, muziku, osvetljenje, onda znači da je nastup bio uspešan.

Videli smo da je Bruno Mars, pored pevanja, talentovan dovoljno da ovaj nastup otvori svirajući bubnjeve. Moramo biti svesni da je ovo poluvreme i žurka u toku njega zapravo najveći performans u svetu šou biznisa u toku godine, i ovaj pop pevač je imao svo pravo da bude nervozan, ali to se u njegovom nastupu nije pokazalo.

Na scenu su uleteli Pepersi, a Bruno Mars ostao da se zabavlja sa njima, i zajedno su otpevali jednu pesmu. Nakon toga, u program se uključuju američki vojnici koji sa ratišta pozdravljaju svoje porodice. Prizor ne može, a da ne ujede za srce.

Bravo za organizatore Superboula za ovakvo spajanje nespojivog, za to što su uspeli da nas u tih desetak minuta iznenade, oduševe, pa možda i rasplaču. To se zove šou biznis.

Pogledajte i sami:

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *