Sport Conference 2014

Sport Conference 2014. ima za cilj upoznavanje studenata sa aktuelnim temama iz menadžmenta u sportu. Konferencija traje dva dana i održaće se u petak 21. i subotu 22. februara u hotelu M (Bulevar Oslobođenja 56a, Beograd) u terminu od 14 do 17 sati.

Specijalizovana sportska konferencija okupiće neke od najistaknutijih lidera u sportskom poslovanju, koji će u ova dva dana prezentovati svoja iskustva, najčešće probleme sa kojima se suočavaju i kako ih rešavaju. Učesnici konferencije će biti u prilici da čuju i nauče nešto novo od odličnih predavača, koji su već dugo u sportskom menadžmentu.

Bez obzira da li imate iskustva u radu u sportu ili ste početnik, predavanja na Sport Conference 2014 mogu vam doneti mnogo koristi, mogudnost da upoznate eksperte koji su već postigli uspehe u određenim oblastima, kao i da im postavite pitanja koja su vezana za interesnu temu. Program za ovu godinu će obuhvatati četiri teme, a to su:

  • Menadžment u sportu
  • Sport i PR
  • Sport i marketing
  • Sportska medicina

Ovaj sportski forum okupiće vrhunske predavače, među kojima će biti priznati profesori, direktori

poznatih kompanija, eminetni predstavnici medijskih kuća itd.

Prvobitni cilj sportskog foruma Sport Conference 2014 je povezivanje i okupljanje velikog broja ljudi koji dele zajednički interes i ljubav prema sportu. Konferencija je usmerena na stvaranje interakcije između svih onih poslovnih oblasti koje su direktno i indirektno uključene u sport.

Sport Conference 2014 svojim posetiocima će ponuditi edukativne i zanimljive panele namenjene pre svega studentima koji su zainteresovani za ove oblasti, interesantne rasprave i priliku da upoznaju sportske mendžere, način funkcionisanja sportskih organizacija i njihovu povezanost sa biznisom i medijima.

Na kraju sportske konferencije, učesnicima će biti dodeljeni sertifikati koji će, bez sumnje, biti odlična referenca u vašem CV-ju. Projekat je podržan i od strane Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka univerziteta u Beogradu.

Broj mesta na konferenciji je ograničen.

Prijave za Sport Conference 2014 možete vršiti na slededem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1JGDZrjWvBMNnpedR-_HExEMHXne2rM5U68bPyV8Ejqk/viewform

Ukoliko imate nekih pitanja javite se na mail: sportconference2014@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *