Humanitarna žurka povodom saradnje AIESEC-a i ESTIEM-a

Dve najveće studentske organizacije na Fakultetu organizacionih nauka, AIESEC i ESTIEM, nedavno su potpisale sporazum o petogodišnjoj saradnji. Ove dve studentske organizacije će nastaviti da pomažu jedna drugoj u ostvarenju vizija organizacija i postizanju rezultata u okviru oblasti kojima se bave.

Kako bi se ova saradnja proslavila na najbolji mogući način, a ujedno i učinilo dobro delo, AIESEC i ESTIEM organizuju zajedničku žurku humanitarnog karaktera. „Blue&Green Party“ će se održati 2. marta u prostorijama elitnog beogradskog kluba „Plan B“, sa početkom u 22 časa.

Kako i sam naziv kaže, korporativne boje ove dve organizacije će obojiti klub, jer dress code za žurku upravo podrazumeva AIESEC plavu i ESTIEM zelenu boju. Prisutne očekuju razna iznenađenja u znaku slavljenja ove dve boje.

Ulaznice za žurku će se prodavati na štandu postavljenom na Fakultetu organizacinih nauka, kao i na samom ulazu u klub, i u oba slučaja iznosiće 200 dinara, a sav prikupljen novac od prodaje karata biće doniran fondaciji “Srce za decu”. Takođe, ovom prilikom će se organizovati akcija prikupljanja starih stvari i igračaka za pomenutu fondaciju, tako da će svako ko donese nešto od navedenog u vreme prodaje karata na štandu, moći da dobije kartu za žurku.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemlje, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

ESTIEM je evropska studentska organizacija studenata menadžmenta i industrijskog inženjerstva sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka. Članovi ESTIEM organizacije imaju priliku da radom na realizaciji projekata i aktivnosti organizacije primene teorijska znanja u praksi. ESTIEM LG Beograd je osnovana 2006. godine na FON-u. Danas se sastoji od preko 200 članova sa svih godina studija, različitih smerova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *