Pharrell Williams i UN slave Svetski dan sreće!

Samo što je objavio album Girl 3. marta ove godine, a u okviru njega singl “Happy” (iz crtanog filma Despicable Me 2) Pharrell je srušio rekord u prodaji i slušanosti njegovih pesama u svetu. On je nedavno objavio svoju saradnju sa fondacijom Ujedinjenih nacija kako bi proslavili Svetski dan sreće, koji će biti u četvrtak, 20. marta. Pharrell poziva sve ljude da se aktiviraju i pomognu u prikupljanju para u humanitarne svrhe.

Inspirisani singlom “Happy”, fanovi su širom sveta objavljivali svoje video zapise. Prvi su objavljeni juče, tj. u ponedeljak 10.3. pa, Pharrell poziva sve fanove da na YouTube postave svoje video na kojima treba da pokažu kako se oni vesele uz njegov hit “Happy” sa hashtag-om #HAPPYDAY i onda pošalju svoj video na http://24hoursofhappiness.com/. Krajem ovog meseca, tačnije 20. marta, tačno u podne u svakoj vremenskoj zoni, Pharrell će izabrati najbolji video!

Kao deo ovog globalnog digitalnog angažovanja, ljudi će bti podsećani da svi zaslužuju da budu srećni, zdrav život i ohrabrivani da doniraju i podrže UN koji je tu da pomogne onima kojima je potrebno.

Na koji način još možete da učestvujete:

  • Postavite svoj video na Youtube kanal, stavite tag #HAPPYDAY
  • Postavite na Facebook, G+, Tumblr ili Instagram fotografiju/video koristeći hashtag #HAPPYDAY
  • Tweet-ujte ili Vine-ujte koristeći hashtag #HAPPYDAY

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *