Retail Management Training program 2014

Kompanija Delhaize Serbia će i u 2014. godini nastaviti da ulaže u ambiciozne mlade ljude sa liderskim potencijalom, pružajući im šansu da kroz Retail Management Training program (RMT, program razvoja menadžera u maloprodaji) steknu prva radna iskustva i zajedno sa nama uče i razvijaju se u buduće snažne menadžere i lidere.

RMT program ima za cilj da privuče mlade talente koji su nedavno diplomirali, imaju najviše dve godine radnog iskustva i želju da svoju karijeru grade u maloprodaji.

Delhaize nudi dvogodišnji razvojni program i mogućnost da svoju karijeru grade u srcu svog poslovanja, na početnim menadžerskim pozicijama u maloprodaji. Nakon uspešno završenog razvojnog programa, u zavisnosti od rezultata rada i afiniteta, imaće mogućnost daljeg profesionalnog razvoja i napredovanja.

Da li želiš da budeš lider? Poseduješ strast prema prodaji? Imaš završen fakultet ili visoku školu? Manje od dve godine radnog iskustva? Aktivno se služiš engleskim jezikom i MS Office paketom? Pridruži se Retail Management Training programu 2014 i postani deo nove generacije lidera!

Prijavi se na hr@delhaize.rs najkasnije do 04. maja 2014. godine sa nazivom poruke (Subject): RMT program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *