BRKOVI nastupaju u KST-u!

Klub Studenata Tehnike predstavlja još jedan pravi letnji koncert dostojan naše letnje bašte! Spremite se jer 13. juna na našoj bini nastupaju BRKOVI!

BRKOVI su zagrebački bend koji postoji još od 2004. godine.  Muziku koju stvaraju predstavljaju kao turbofolk-punk i heavy metal jer ne vole radikalne podele muzike na urbanu i neurbanu.  Ovaj pankerski bend odlučuje da svira narodnjake na žestok način „sa ciljem konačnog oslobođenja od vladajuće malograđanštine koja im pritišće grud”.

Iza sebe imaju četiri albuma Punkfolkwellness (2009.), Društvo brkatih mladića (2010.), Balkanski Esperanto (2011.), Brkati gosti (2013.), a ovim velikim koncertom u bašti KSTa započinju i promociju svog petog albuma.

Bend BRKOVI čine Shamso 69 (vokal), Prasac (gitara), Žorž (gitara), Šarulja (bubnjevi) i Tomac (bas gitara).

Kao što smo već najavili, koncert ovog zagrebačkog benda održaće se u bašti Kluba Studenata Tehnike 13. juna. Karte se od srede (26. mart) nalaze u pretprodaji po ceni od 500 dinara. Možete ih kupiti svakog radnog dana od 9 – 17h ili u noćnom terminu (sreda-subota) od 23 – 3h. Ne propustite još jedan pravi KST-ovski provod, svirku uživo i nezaboravan osećaj koji pružaju koncerti u našoj bašti!

Vidimo se 13. juna!!!

KST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *