McDonald’s vs Taco Bell – “Doručak rat”

Ako kojim slučajem niste upućeni – u toku je veliki medijski rad između dve kompanije brze hrane, Taco Bell-a i McDonald’s-a. Rat je započeo Taco Bell uvođenjem novog doručak menija u njihovu ponudu, koji već godinama postoji u McDonald’s-u. To i ne bi bio toliki problem da u svojoj nedavnoj reklamnoj kampanji Taco Bell nije direktno napao McDonald’s, tako što je iskoristio ime Ronald McDonald-a u njoj. Pogledajte i kako:

https://www.youtube.com/watch?v=PKAcOawiaNk

Ovaj podli udarac od strane Taco Bell-a se svakako nije dopao ljudima u McDonald’s-a, koji su munjevito odreagovali uvođenjem besplatne McCafe u sklopu svog doručak menija  i objavljivanjem interesantne slike putem svoje Facebook stranice.

A šta je na objavljenoj slici? Na slici se nalazi veliki Ronald McDonald, poznati zaštitni znak ovog lanca brze hrane, koji mazi malu čivavu Gidget-a, koja je inače zaštitni znak Taco Bell-a i sve to uz komentar:

“Imitacija je najiskreniji oblik laskanja.”

McDonald’s vs Taco Bell (McDonald´s - odgovor)
McDonald’s vs Taco Bell (McDonald´s – odgovor)

Kako će se ova McDonald’s vs Taco Bell – “Doručak rat” situacija završiti i ko će iz nje izaći kao pobednik, ostaje nam da vidimo.

Izvor fotografije: http://elitedaily.com/

[ratings]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *